nedjelja, 10. svibnja 2015.

Zamisli život bez prave ljubavi…grozno, zar ne? Ukoliko želiš ljubav za cijeli život, ovo ne bi trebala raditi. Nemoj uprskati dobru priliku jer se bojiš vezivanja. Prestani bježati od osobe koja ti se sviđa i koja ti odgovara u svakom smislu samo zato što se bojiš. Daj vašoj vezi priliku da zasja u pravom sjaju. Ne […]
Zamisli život bez prave ljubavi…grozno, zar ne? Ukoliko želiš ljubav za cijeli život, ovo ne bi trebala raditi.
Nemoj uprskati dobru priliku jer se bojiš vezivanja. Prestani bježati od osobe koja ti se sviđa i koja ti odgovara u svakom smislu samo zato što se bojiš. Daj vašoj vezi priliku da zasja u pravom sjaju.
Ne poigravaj se s dobrim dečkom zato što nije dovoljno zločest. Iako djeluje primamljivo da budeš s opasnim dečkom, istina je da takve ljubavi ne ostavljaju ništa osim ožiljaka. Pogledaj oko sebe i daj priliku dobrom dečku koji je uvijek tu za tebe.
Ne dopusti razumu da se miješa u tvoje osjećaje. Važno je koristiti razum i biti racionalan, ali jednako je važno ponekad slušati svoje srce.
Ne laži mu, jer istovremeno lažeš i sebi. Ako pokušavaš dečka impresionirati lažima, za to ćeš kad-tad morati platiti. Budi ono što jesi jer se kvalitetna veza ne može izgraditi na lažima.
Ako si ljubomorna, znaj da će to izazvati brojne svađe. Ne opterećuj se glupostima poput lajkova na Instagramu i Facebooku.
Ne dopusti budućnosti da definira vašu sadašnjost. Ukoliko se brineš za svoju, njegovu ili zajedničku budućnost – prestani. Uživaj u onome što imate ovdje i sad.
Nemoj sjediti na dvije stolice. Nikada nemoj držati još jednog dečka sa strane. Veza nije utakmica i ne traži rezervne igrače na klupi. Zamisli sebe u istoj situaciji. Grozno, zar ne?
Nemoj dopustiti da tuđe mišljenje postane tvoje. Tvoji prijatelji možda nisu oduševljeni tvojim izborom, ali to ne bi trebalo pomutiti tvoje osjećaje. Slušaj sebe i radi ono što te čini sretnom.
Ponekad je u redu pružiti drugu šansu. Vjerovala ili ne, postoje greške koje se mogu ispraviti. Također, neke prepreke su tu kako bi ojačale vašu vezu.

www.carsija.info
Vrlo često ljudi svakojakom hranom kvare normalni ritam rada organizma, uništavajući ga.
Jasno da sve štetne materije prave deponiju u organizmu pa je s toga važno sprovoditi čišćenje organizma od toksina. Postoje razne metode detoksikacije i provjereni načini za čišćenje organizma. Ali, postoji i detoksikacija organizma sa pirinčem.
Uzmite obican pirinač, toliko supenih kasika, koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 supenih kašika).
Dobro ga isperite i naspite u staklenu teglu.
Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider.
Ujutru svu vodu iscijediti. Uzmite 1 punu supenu kašiku pirinča i kuhajte ga 3-4 minuta bez soli ( u drugoj, običnoj tekućoj vodi).
Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.
Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sljedećeg jutra.
Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima pirinča u tegli.
Tajna metode se krije u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije. Pirinač se vari u crijevima, a ne u želucu, njegova zrna djeluju kao absorbent (upijač).
Sa ovom metodom pročišćavaju se crijeva, krvni sudovi, zglobovi i drugi dijelovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma sa pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak tjelesne težine.
Poslije tretmana osjećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe. Postoji jedan uslov: poslije uzimanja pirinča ujutru poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.
Poslije ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima.
Efekat tretmana nije trenutan, već postepen. Poslije dve nedjelje počinje pravo čišćenje organizma. I vi ćete ga primjetiti.
Toksini će se izbacivati putem urina i stolice. Boja urina će se promijeniti, postace mutna. A vi ćete se osjećati sve ljepše i zdravije.
Poslije određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo, poslije tretmana u roku od nekoliko mjeseci. Po isteku, osjetićete odlične rezultate.
Ne zaboravljajte unosite tečnost u organizam – minimum 2l dnevno. Najbolje – vodu i zeleni čaj.
riza
Voda s limunom djeluje izrazito čisto i zdravo. Ona ima svjež, pomalo gorak okus zbog kojeg ćete imati osjećaj da mora biti dobra za vas, a to je i istina.
Svi znamo koliko je zdravo piti puno vode. To je vjerojatno najbolja stvar (a uz to i bez kalorija) koju možete učiniti za svoje zdravlje. No budući da je voda mnogima 'dosadna', možete joj dodati okus uz pomoću limuna. A evo koje su i druge prednosti vode s limunom:
1. Limun, kao i ostali citrusi, pun je C vitamina. To je antioksidans koji popravlja stanična oštećenja, usporava bolesti starenja, uključujući i srčano-žilna oboljenja i rak, te održava vaš vid zdravim.
2. Također pomaže u borbi protiv starenja kože. A u kombinaciji s hidratacijom, koju dobivate iz vode, kao da ste udvostručili vrelo mladosti.
3. Čak i ako ne vjerujete u 'čišćenje tijela', znajte da limun ipak pomaže u izbacivanju toksina iz tijela.4. Limun će vam pomoći kod želučanih tegoba i poboljšati probavu, pogotovo u kombinaciji s toplom vodom ili s malo mente, koja je poznata po tom što smiruje želudac i mučninu.
5. Limun sadrži antiupalna i antibakterijska svojstva koja mogu poboljšati imunitet i riješiti vas prehlade i gripe koji haraju zimi. Uz to, može pomoći nadraženom grlu.6. Limun može osvježiti vaš dah. Nemojte vjerovati u mitove o tome da će on oštetiti vašu zubnu caklinu. U malim količinama u vodi, rizik je izuzetno nizak.
Zapamtite da se sve navedeno odnosi na dodavanje kriške limuna ili malo iscijeđenog limuna u vodu, a ne kupovinu vode s okusom limuna, koja vrlo vjerojatno ima dodan šećer i konzervanse.