srijeda, 29. travnja 2015.

Arlindo de Souza je priznao da u svoje ogromne bicepse ubrizgava mešavinu pod imenom “Sinatol”, koja se pravi od ulja i alkohola i koja je sve popularnija među mladima u Brazilu


Kada vidite Arlinda de Souzu uglavnom se ili šokirate ili oduševite veličinom njegovih bicepsa. Ovaj Brazulac tvrdi da ima najveće bicepse na svetu zbog čega je postao poprilično popularan u svojoj domovini. Međutim, nedavno je ostavio bez teksta sve priznanjem da do njih nije došao prirodnim putem, već na veštački i to vrlo opasan način piše ”Telegraf”.
De Souza je priznao da u svoje bicepse ubrizgava mešavinu ulja i alkohola, koktel koji je poznat i pod imenom Sinatol, a koji je sve popularniji među mladim ljudima u Brazilu, ali koji može dovesti do tragičnog ishoda.
– Veliki broj bildera uzima ovaj koktel na pogrešan način i ja im to ne preporučujem. Opasno je “igrati” se sa tim. Moj prijatelj je umnro od toga. To me je jako pogodilo – ispričao je De Souza koji, međutim, nije ni posle toga odustao od ovakvog načina uvećanja mišića.
Lekari u Brazilu su izuzetno zabrinuti što je ova pojava uzela poprilično velikog maha među mlađom populacijom, jer smatraju da je korišćenje ovog “koktela” ravno samoubistvu.
– To je ravno samoubistvu, jer postoji velika mogućnost infekcije, a nakon toga bolna i spora smrt. U najboljem slučaju moramo im amputirati ruke. Ipak, njih to očigledno ne plaši, jer sve više ljudi vežba uz pomoć toga.


 http://www.insajder.ba/coveku-sa-najvecim-bicepsima-na-svetu-preti-spora-i-bolna-smrt-video-13947/

0 komentari:

Objavi komentar