petak, 17. travnja 2015.

Priprema


Sastojci


Težina:
Jednostavno
  1. 1  / slika / 2.172.953 /
    Za beze biskvit izmiksajte bjelanjke sa šećerom pa lagano dodajte brašno, te orahe i višnje.
    Pecite u protvanu 20x30 cm na 180 stupnjeva dok ne dobije laganu boju ali pazite da se ne prepeče.
  2. 2  / slika / 2.172.957 /
    Za kremu skuhajte mlijeko sa šećerom, brašnom i žumanjcima dok se ne zgusne. Kad se ohladi dodajte izmiksani margarin.
    Stavite kremu na prvu oblatnu koju ste iskrojili ako je potrebno po veličini biskvita.
  3. 3  / slika / 2.172.965 /
    Na kremu stavite biskvit, pa opet drugi dio kreme i drugu oblatnu.
  4. 4  / slika / 2.172.971 /
    Stisnite drugu oblatnu da se sve dobro spoji pa stavite da se dobro ohladi.
  5. 5
    Šalica je od 2 dcl.

www.colinarka.com

0 komentari:

Objavi komentar