oš jedan od kolača koji se ne peku, lagan je i ukusan! Malo keksa, kokosa, čokolade i eto ga!
Sastojci:
Podloga od keksa
Sastojci:
Podloga od keksa
- 300 g mljevenog keksa
- pola čokolade za kuhanje
- 200 g otopljenog maslaca ili više po potrebi
- 4 žlice kokosa
- 1 pakiranje proizvoda Krema za torte Dolcela
- 1 mliječna čokolada (naribana)
- 300 ml mlijeka
- šlag pjena
- 125 ml mlijeka
- Podloga: mljevenom keksu dodati kokos, te otopljnu čokoladu i maslac. Umijesti smjesu. Namastiti s malo maslaca kalup za torte i smjesu utisnuti.
- Ostaviti u hladnjak dok pripremite kremu i šlag pjenu.
- Kremu izraditi po uputstvu i dodati joj izrendanu mliječnu čokoladu, te još malo mikasati.
- Izvaditi kalup iz hladnjaka i na smjesu od keksa staviti kremu s komadićima čokolade.
- Ukrasiti šlag pjenom.
- Ostaviti u hladnjaku oko 2 sata prije skidanja kalupa.
- p.s. Iako na pakiranju od Kreme za torte piše dodati maslac nakon izrade, to preskočite. Ja radim bez njega.
0 komentari:
Objavi komentar