subota, 2. svibnja 2015.

http://www.radiosarajevo.ba/img/w/800/upload/images/gallery/foto/052015/foto:kateiwilliampredstavilisvojudjevojcicu/aa_picture_20150502_5216360_high.jpg
Vojvotkinja Kate Middleton i princ William danas su dobili djevojčicu, a skoro 12 sati nakon poroda su je prvi put predstavili javnosti.
Velika Britanija slavi: Kate i William dobili djevojčicu
Sretni roditelji su nakratko izašli van iz bolnice St. Mary i sa curicom mahnuli okupljenim obožavateljima koji tu već odavno kampiraju sa poklonima i transparentima. Poslije su ponovo izašli i sa djevojčicom se zaputili u Kensingtonsku palaču.
Ime kraljevske bebe još nije poznato, a do tada će se oslovljavati titulom princeze, tj. kraljevskim visočanstvom, piše Daily Mail. Na kladionici brojni Britanci biraju između imena Alice, Charlotte, Elizabeth, Victoria, Diana, Alexandra, Frances...
Beba je rođena u istoj londonskoj bolnici St.Mary gdje su se rodili princ William, ali i prvo dijete kraljevskog para - princ George. A upravo je i njen brat, dvadesetjednomjesečni George danas došao posjetiti svoju sestricu, rođenu jutros u osam sati i 34 minute, piše CNN.

0 komentari:

Objavi komentar