srijeda, 29. travnja 2015.

Sastojci:

     1 kom. jaje

     1 supena kasika maslinovog ulja

     4 supene kasike griza

     1-2 kocke za supu ( ili kosti)

     1 mrkva

začini: 

    vegeta,so,crni biber,persun

Priprema:

  •     U jedan litar vode ili manje skuhati pilece ili telece kosti da pustu mrsnocu ili dvije kocke za supu ,persun ,mrkvu i zacina po ukusu .
  •     Dok se temeljac kuha pripremiti griz knedle :
  •     u zdjelicu pomjesati jaje ,griz,ulje i malo zacina ( vegete i soli)
  •     Sa dvije male kasicice spustati knedlice u lonac gdje se kuha temeljac .
  •     ( Ne morate punit vrhom kasicice jer knedle narastu i bice velike )
  •     Kuhati jos 10 min na tisoj vatri i juhica je gotova !


Izvor: www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar